ter spille werkt groot onderhoud af

Met ’t groot onderhoud dat zaterdag plaats vond op en rond de banen van Tennisvereniging Ter Spille zijn ze in Olst weer klaar voor een nieuw tennisseizoen.

Na een oproep door Martin Jacobs, voorzitter van de Baancommissie, op de website van de vereniging meldden zich in korte tijd 25 vrijwilligers aan voor het groot onderhoud. Mede door de inzet van de vrijwilligers ligt het tennispark er weer piekfijn bij.

Het tennispark van Tennisvereniging Ter Spille is gelegen bij de voetbalvelden van SC Overwetering en vervult een belangrijke functie voor de bewoners uit Olst en omgeving. Met circa 300 leden beschikt de vereniging over vijf kunstgrasbanen zodat er in principe het hele jaar door getennist kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.