team nuheino gekroond tot helden van heino

Niek, Michel en Jeroen, de jongens achter de nieuwssite NuHeino, zijn op Koninginnedag gekroond tot de Helden van Heino. “Het zijn ware ambassadeurs, ze hebben Heino op de kaart gezet. Ondanks drukte met school en tentamenstress hebben ze heel veel tijd gestopt in het ontwikkelen van de site,” zo luidde het oordeel van jury.

Van de drie boys waren er twee aanwezig tijdens het uitreiken van de onderscheiding. “De organisatie vertrouwde er gewoon op dat we aanwezig zouden zijn bij de uitreiking. Maar dit komt totaal onverwacht.” De jongens die normaal gesproken het liefst op de achtergrond blijven en niet teveel in de spotlights staan konden er zaterdagmiddag niet omheen. Burgemeester Piet Zoon speldde ze de onderscheiding mooi even op de mouw. “Waar ik ook kom in Heino, dit drietal is er altijd. En dat ook nog eens op bijzonder sympathieke wijze. Terughoudend, maar bijna professioneel.”

Rudy Buitenkamp, namens het Oranjecommite, is eveneens lovend over het team dat achter NuHeino schuilgaat. “Ze zijn de rode draad door alle activiteiten in Heino. Ze hebben de hele Heinose gemeenschap achter zich staan.”

Jeroen, Michel, Niek: Ook namens het team van Salland Centraal van harte gefeliciteerd. Het zij jullie gegund!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.