Home / archiefcentraal / sv raalte c1 verslaat jeugd fc twente

sv raalte c1 verslaat jeugd fc twente

De eerste mentale tik deelde SV Raalte uit via hun doelman. Ceyhun Bas stopte een penalty en voorkwam dat FC Twente op voorsprong kwam. Jeffrey Lobbert wist vervolgens een afgeslagen bal hoog in de touwen te schieten en dankzij twee goals van Suren Torosyan ging Raalte de rust in met een 3-1 voorsprong.

Samet Buyuktas wist vlak na rust de 4-1 te maken. Een eindoffensief van de talenten leek nog roet in het eten gooien van de C-junioren van S.V. Raalte C1. De thuisploeg kreeg twee (fraaie) tegendoelpunten te verwerken, maar uiteindelijk wist Delano Frederiks wist de winst veilig te stellen door een mooie solo zeer koelbloedig af te ronden.

Eindstand van de zeer enerverende wedstrijd was 5-3 voor Raalte.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.