succesvol openingstoernooi voor rtv raalte

De Raalter Tennis Vereniging (RTV) hield woensdag 6 april haar openingstoernooi voor het tennisseizoen 2011. Moeder natuur hielp een handje, want het was prachtig tennisweer. De tennisvereniging kan spreken van een zeer goede deelname, er deden 38 leden mee.

Het openingstoernooi was een zogenaamde landentoernooi, met deelname van Egypte, Irak, Libië, Sudan en Tunesië. Ieder land had ongeveer zes tennisleden. Een zeer tevreden RTV-voorzitter Willy Koerhuis reikte rond 16.00 uur de eerste prijs uit aan het winnende land, Irak. De troostprijs van het jaar was voor het team van Egypte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.