stien kok wesepenaar van het jaar

Hoewel Stien al eerder was genomineerd, kwam het toch als een verrassing. Ze nam nog wat onthutst de bloemen in ontvangst en proostte met de aanwezigen op de huldiging. Als Wesepenaar van het jaar krijgt Stien een aantal privileges. Tijdens het kermisweekend wordt ze in het zonnetje gezet en ze krijgt een eigen straatnaambord op het gazon voor de Klompenmaker.

Stien heeft haar eerste taak als Wesepenaar van het jaar al vervuld; meehelpen met de Koninginnedagverloting. Harrie Saris had het winnende lot. Hij is nu de trotse eigenaar van een fraaie picknicktafel.

Het kerkplein in Wesepe was zaterdag 30 april gezellig ingericht met een aantal tenten, springkussens en Oud Hollandse spelletjes. Er werden poffertjes gebakken ten goede van de reis naar Uganda. Het mooie weer maakte deze dag tot een extra groot succes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.