Home / archiefcentraal / sportief spektakel bij koninginnedag heeten

sportief spektakel bij koninginnedag heeten

De Koninginnedagfestiviteiten in Heeten begonnen op al op vrijdagavond, met het Oranjebal in Café Bosgoed. Het oranjeprogramma begint al vroeg op zaterdag, om 9.00 uur is er een zeskamp voor basisschoolleerlingen gehouden. De oudere jeugd kon zich vermaken met toernooien voetbal, panna en blindvolleybal. DJ Theo Otten voorzag het publiek van feestelijke muziek. Rond etenstijd kon er worden gebarbecued bij Bosgoed, ondertussen verzorgde Fresh een optreden. De rest van de avond namen DJ Bas en Johan Bril de muzikale invulling voor hun rekening.

De zeskamp, die georganiseerd was door Juventa, vond plaats op het Dorpsplein. Aangemoedigd door ouders en dorpsgenoten streden de kinderen fanatiek en met veel enthousiasme tegen elkaar. In totaal namen er veertien teams deel aan de zeskamp. De teams streden tegen elkaar op de onderdelen touwtrekken op een zeepbaan, een skelterrace, mini-volleybal met een skippybal, spijkerbroekhangen boven een bak water en zo vaak mogelijk van de glijbaan af. De glijbaan bestond uit een luchtkussen waar de kinderen met een touw naar boven moesten klimmen en via een glijbaan in het water belanden. De teams streden fanatiek tegen elkaar om zoveel mogelijk punten te halen. Het beste team bleek de Wickies 2 te zijn.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.