sportactiviteiten bij carmel college salland

Carmel College Salland doet in de periode van maandag 18 tot en met donderdag 21 april actief mee met de Sport Week. Vier dagen lang is er een sportprogramma voor leerlingen en medewerkers. Zo krijgen leerlingen onder schooltijd sportclinics aangeboden van AV Salland, Carmel Handbal school, De Oostdobbers, Lifestyle XL, SCAS Voetbal en kunnen ze dansen en fitnessen bij MultiMoveZ in sportcentrum Tijenraan.

Tijdens de schoolpauzes is er volop gelegenheid om te sporten. In de middagpauze kunnen leerlingen sporten op het schoolplein en medewerkers van Carmel College Salland kunnen meedoen met diverse sporten of meedoen met het lunchwandelen. Op het schoolplein staat een echte pannakooi, op het boardingveld kan streetsoccer gespeeld worden en er is gelegenheid om te basketballen en te tafeltennissen. Het hekwerk van de pannakooi en het boardingveld is beschikbaar gesteld door Bouwbedrijf Meijer en Reko Raalte.

Carmel College Salland hecht veel waarde aan het bevorderen van bewegen en het ‘zich eigen maken’ van een gezonde leefstijl. Meedoen met de Nationale Sport Week is één van de activiteiten die Carmel College Salland gebruikt om hier extra aandacht aan te besteden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.