spinning marathon lifestyle centre groot succes

De ChildCancer JustBeat it! RPM-Marathon die LifeStyle Centre Raalte afgelopen woensdag heeft gehouden was een groot succes. Met een deelname van ruim tachtig procent van de bezetting van de spinningfietsen kan de sportschool vol trots terugkijken op een geslaagde avond.

Bart Stroot fietste zelf het laatste uur mee. Hij vond het geweldig dat er zo’n grote opkomst was voor het goede doel. Bart klimt in de zomer naar de top van de Mont Blanc om kinderkanker te bestrijden. Life Style Centre begeleid hem bij zijn voorbereiding en heeft zelf deze actie spinningmarathon georganiseerd om ook een steentje bij te dragen.

Het verwachte totale bedrag zal rond de duizend euro zijn. LifeStyle Centre hoopt dit bedrag binnen te halen tegen het eind van de maand. Tot die tijd kan het bedrag nog omhoog door geld te doneren of door een polsbandje van 2 euro bij de sportschool te kopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.