speeltuin blekkerhoek weer speelklaar

Tijdens de ‘idiotendag’ van Speeltuin Blekkerhoek heeft een groep ‘idiote’ vrijwilligers ervoor gezorgd dat de speeltuin weer speelklaar is. Dit jaar kreeg het gebouw “spoorzicht” ook een likje verf, want dat kon het gebouw wel gebruiken en omdat de speeltuin dit jaar het 40-jarig bestaan viert, moet alles er tiptop uitzien.

Het 40-jarig bestaan wordt op 28 mei gevierd, maar eerst moet nog de officiële seizoensopening op zaterdag 16 april om 13.30 uur. De kinderen kunnen dan weer rennen en spelen in de speeltuin en bij mooi weer is er ook een luchtspringkussen aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.