snel succes voor salland makelaardij

De verkoper, Marc Buis, is dolgelukkig. Hij zat al een tijdje in zijn maag met twee woningen. “Mark Holterman van Salland Makelaardij kwam met goede ideeën, was inventief en ging actief te werk. Dat het appartement binnen een week verkocht zou zijn, hadden we echter nooit durven hopen. We konden het eerst nauwelijks geloven!” Dat het zo snel is gegaan, is te danken aan de strategie van makelaar Mark. “We hebben het appartement eerst opnieuw laten inrichten door Raalte Plaza/Woonstudio Raalte. De inrichting samen met de professionele foto’s laten een wereld van verschil zien ten opzichte van de oorspronkelijke situatie. Een goede presentatie is een must in deze tijd.”

Naast de nieuwe inrichting heeft Salland Makelaardij ook 3D-tekeningen gemaakt van het appartement en is er een videopresentatie gemonteerd. Het appartement is voor dezelfde vraagprijs in de markt gezet als voorheen. “Wel hebben we een spandoek van 4,5 meter op de gevel gehangen met daarop de vermelding dat de koper een waardecheque van 2.500 euro zou krijgen van Woonstudio Raalte. Binnen één week na plaatsing op onze eigen website en die van Funda was de woning al verkocht!”

Voor Salland Makelaardij Schrijver & Holterman is dit fantastisch. “We zijn nu drie maand bezig en hebben in die tijd een portefeuille van veertig woningen opgebouwd. Er gaan goede verhalen over ons dat zorgt dat veel mensen bij ons komen. Nu is het aan ons om dat vast te houden.”

Voor meer informatie zie staging2.sallandmakelaardij.com of bel naar 088-200 6666.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.