smhc blijft ondanks verlies aan kop

Hoewel SMHC offensief begon, kon de verdediging van de bezoekers uit Harderwijk niet gekraakt worden. De Mezen speelden met een middenvelder meer dan de thuisploeg, waardoor ze bij overname van balbezit snel konden schakelen van verdediging naar aanval.

Het kon dan ook niet voorkomen worden dat er uit zo’n counter gescoord werd, 0-1. Binnen de minuut trok SMHC de stand gelijk, Milou aan de Stegge werkte de bal vanaf de kop van de cirkel in de goal. Kort daarop was er weer succes voor SMHC, Marlon Kloosterman werkte de 2-1 binnen. Dat was ook direct de ruststand.

Na de rust was de strijd nog feller en fysieker dan in de eerste helft. Het spel ging over en weer en door beide partijen creëerden kansen. Door een paar onnodige blunders aan de kant van de thuisploeg, vielen er drie doelpunten in korte tijd, waardoor de stand naar 2-4 ging. SMHC wist nog één keer tegen te scoren, maar na de wedstrijd stond er een 3-4 score op het bord.

De hockeysters kunnen op 25 april revanche nemen in Harderwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.