sensationeel slot levert wijhe 92 punt op

Lang bleef de stand 0-0. De eerste helft was redelijk gelijkwaardig. Het voetbal was van beide kanten niet bepaald hoogstaand. Over en weer waren er wel wat kansen. Zo had Jelle Mulder in de eerste helft de 1-0 kunnen binnenkoppen.

De tweede helft leverde meer sensatie op. Nick Mulder zorgde er in de 64e minuut dat Wijhe op voorsprong kwam. Lang kon van die voorsprong niet genoten worden; Goed zeven minuten later maakte UD de gelijkmaker.

Het duel leek dan op een 1-1 gelijkspel af te stevenen, was het niet dat Marijn Platenkamp in de 93e minuut de 1-2 intikte na een goede voorzet vanaf de zijkant. Leek het dat de wedstrijd zo langzamerhand tegen het einde liep, liet de scheids nog flink wat minuten doorspelen. Tot grote verbazing van zowel de Wijhe- als Deventernaren legde de arbiter de bal in de 98e minuut nog op de stip. Aan de rand van de zestien zou Nick Mulder een overtreding gemaakt hebben. UD wist wel raad met de strafschop: 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.