sdol boekt knappe overwinning bij gorssel

SDOL heeft zondagmiddag goede zaken gedaan. De Luttenbergers wonnen bij Gorssel (1-3) en omdat hekkensluiter Lettele thuis verloor van Raalte (1-2), staat SDOL nu vier punten los van de nummer laatst.

Op de overwinning van SDOL was weinig af te dingen. De wedstrijd werd door SDOL gecontroleerd en er werden nauwelijks kansen weggegeven. Na tien minuten was het al raak toen Chiel van Brakel de score wist te openen. Tien minuten na rust vergrootte Christian Kortstee de voorsprong tot twee doelpunten. Gorssel bracht na ruim een uur de spanning terug, maar in de laatste minuut bepaalde Sander Brinkman de eindstand op 1-3 in het voordeel van de Luttenbergers.

Voor SDOL ontstaat er zo een ietwat vreemde situatie. Als de ploeg op de voorlaatste plek blijft staan dan speelt het degradatiewedstrijden. Maar SDOL staat ook eerste in het periodeklassement. Weet de ploeg daadwerkelijk het periodeklassement te winnen, dan heeft het officieel recht op promotiewedstrijden. Echter, wordt SDOL voorlaatste in de competitie én wint het de periodetitel, dan gaat het degradatiewedstrijden spelen en vervallen de promotiewedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.