scouting raalte op kamp in lemelerveld

De scouting Raalte heeft dit weekend ander terrein verkend, namelijk dat van de scouting van Lemelerveld. De kinderen gingen te voet naar het buurtdorp. Eenmaal aangekomen op vrijdagavond was het een drukte van jewelste. Iedereen moest namelijk zijn of haar eigen slaapplekje maken.

“Het was een gezellige boel”, zegt Gerdine van Meerveld. Van Meerveld zet zich al jaren in als begeleidster van de groepen en heeft de touwtjes tijdens het kamp aardig in handen.

In Lemelerveld was er op het terrein genoeg te beleven voor de scouts. Zo konden ze zich vermaken met tennisballen, een frisbee, een springtouw en met allerlei dingen uit de natuur, zoals boomstammen. Uiteraard ontbraken ook de spannende verhalen bij het kampvuur niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.