Home / archiefcentraal / sallandse vrijwilligers ontvangen certificaat

sallandse vrijwilligers ontvangen certificaat

Een groep enthousiaste vrijwilligers van de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, heeft de basiscursus voor vrijwilligers afgesloten. Het doel van de cursus is om vrijwilligers in de zorg een goede ondersteuning te bieden, waardoor de vrijwilliger in staat is om op een fijne manier het vrijwilligerswerk uit te voeren. De vrijwilligers zijn onder andere werkzaam in Olst-Wijhe en Raalte.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor in Nijverdal werden de vrijwilligers welkom geheten door de directeur van de stichting, mevrouw Hoogsteder. Daarna werd er aan alles een certificaat en een roos uitgereikt door burgemeester Kirsten van de gemeente Hellendoorn. In zijn toespraak uitte hij zijn waardering voor alle vrijwilligers. Daarna kon iedereen onder genot van een hapje en drankje napraten over het vrijwilligerswerk.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.