sallandse scholieren hebben groot typtalent

Scholieren uit Raalte en Lemelerveld hebben het goed gedaan op het NK computertypen in Amersfoort. Jelmer de Weert uit groep 8 van Basisschool de Vogelaar uit Raalte wist de tweede prijs in de wacht te slepen.

Rens van Brugman uit groep 7 van De Korenbloem uit Raalte is vierde geworden. De zesde plaats was weggelegd voor Nicole Heutink uit groep 7 van Basisschool de Regenboog uit Lemelerveld. Mees Hoppen uit groep 7 van de Springplank uit Heino werd tiende. Zij deden mee op individuele onderdelen.

Daarnaast deden Jelmer en Rens ook mee als schoolteam voor Tesselhof Opleidingen. Dat bleek tevens het beste team. Tesselhof kreeg zelfs een eervolle vermelding, omdat het nooit eerder is gebeurt dat een team nul fouten had. Daarnaast hadden ze de meeste aanslagen per minuut. Tesselhof Opleidingen mag zich Nederlands Kampioen noemen, de beste opleider.

Het NK computertypen staat al ruim dertig jaar onder auspiciën van de Interinfo (Internationale Federatie voor Informatieverwerking)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.