sabine uitslag onthult website care4kids event

CDA Tweede Kamerlid Sabine Uitslag onthulde op 1 april de nieuwe website van het Care4Kids Event Heino. Het Care4Kids Event Heino is een gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag. De onthulling bestond uit het oplaten van acht superballonnen in de kleuren van het logo. Daarna lanceerde Sabine Uitslag in ‘t HoogeHuus de website en plaatste een tweet, waardoor zij haar ruim 9.000 volgers op de hoogte bracht van de nieuwe website.

De heer Bijleveld benadrukte als één van de initiatiefnemers van het Care4Kids Event Heino tijdens zijn speech het aspect van ‘Helend Recreëren’. Door dit concept kunnen mensen na een ziekte of operatie sneller, duurzamer en goedkoper herstellen in een omgeving die aangenamer is dan een ziekenhuis of verpleeghuis. Sabine Uitslag vond het belangrijk dat organisaties naast het herstelproces ook aandacht besteden aan het welbevinden van patiënten. Ondernemerschap kan dit stimuleren door effectiever en efficiënter met financiële middelen om te gaan. Na de toost met champagne was er voor de gasten nog volop gelegenheid om de zorgmarkt in ’t HoogeHuus te bezoeken.

Het Care4Kids Event Heino is een jaarlijks terugkerend evenement op Landgoed Old Heino en vindt dit jaar plaats van 30 september tot en met 3 oktober. Gezinnen met een zorgvraag en met minimaal één kind, die in aanmerking willen komen voor het verwenweekend van dit jaar, kunnen zich tot 1 mei 2011 zelf opgeven of door derden worden opgegeven.

De zorggezinnen verblijven tijdens het weekend in de aangepaste bungalows van Care Holidays Heino. Vrijwilligers van de stichting Residentiële en Ambulante Zorg bieden hier zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de families. Verder is er een activiteitenprogramma en zijn alle maaltijden geheel verzorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.