rune huisken wint fotoshoot carnaval 2011

Carnaval 2011 was een groot succes. Gesteund door het prachtige weer hebben alle carnavalliefhebbers de kans gegrepen weer even helemaal los te gaan. Dat is ook te zien op foto’s die ingezonden zijn voor de fotoactie ‘‘Carnaval 2011’’. Clark Hueting van De Fotograaf in Raalte heeft de winnaar van de actie gekozen. Als jurylid van de fotowedstrijd is Hueting erg enthousiast over de winnende foto van Rune Huisken.

“Deze carnavalfoto viel op door het mooi close-up gefotografeerde portret van de fraai uitgedoste carnavaller. Het gezicht is goed scherp gesteld en de achtergrond is wazig, waardoor het portret extra naar voren komt”. Clark Hueting geeft aan dat dit kan zijn ontstaan door het gebruik van een tele(zoom)lens, door een wijd geopend diafragma of doordat de fotograaf dichtbij de carnavaller stond.

Verder is de beeldindeling prima gekozen. Heel belangrijk vind de jury ‘de levendige gezichtsuitdrukking waarbij je goed kan zien dat de gefotografeerde persoon het naar haar zin heeft en de indruk uitstraalt dat ze actief aan het carnavallen is’. Winnaar Rune Huisken uit Raalte ontvangt als winnaar van De Fotograaf een Fotoshoot met proeffoto’s en een vergroting voor maximaal vijf personen.

Wil je ook mee doen me een fotoactie? Dat kan heel gemakkelijk via fotograaf.sallandcentraal.nl. Het nieuwe thema is ‘Samen naar buiten’. Ga dus gezellig samen naar buiten, maak een mooie foto en stuur hem op. Haal de lentekriebels maar van zolder, neem een camera mee en verras ons! Misschien ben jij wel de volgende gelukkige winnaar van een fotoshoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.