Home / archiefcentraal / ruit ingegooid bij woninginbraak olst

ruit ingegooid bij woninginbraak olst

Bij een woning aan de Stationsweg in Olst is in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken. De inbreker(s) kwam(en) binnen door een ruit in te gooien. Uit de woning zijn sieraden, een mobiele telefoon en een navigatiesysteem gestolen.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 23.15 uur en 02.10 uur. De politie roept getuigen (mensen die bijvoorbeeld het ingooien van de ruit hebben gehoord) of mensen die verdachte personen in de buurt van de Stationsweg hebben gezien op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.