ronald mcdonald huiskamer in isala klinieken

De Isala Klinieken in Zwolle krijgen een huiskamer voor het Ronald McDonald Huis. De huiskamer is bedoeld als rustpunt voor ouders en kinderen die zijn opgenomen in het Zwolse ziekenhuis, maar die geen overnachtingsplek nodig hebben in het Ronald McDonald Huis.

Ouders kunnen zich in de huiskamer, met broertjes en zusjes of andere familieleden, even terugtrekken om zich te ontspannen, een broodje te eten of te wachten tijdens de behandeling van hun kind. Ze kunnen dan tot rust komen in een huiselijke omgeving en zijn toch in de buurt van hun zieke kind.

De samenwerking tussen de Isala klinieken en het Ronald McDonald Huis is gestart in 2003.

Het Ronald McDonald Huis is te vinden op vijf minuten loopafstand van het ziekenhuis, locatie Sophia. Ze biedt een gastvrij verblijf aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in de Isala klinieken zijn opgenomen. Jaarlijks maken ongeveer 250 gezinnen gebruik van deze mogelijkheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.