Home / archiefcentraal / rohdaman bertus van der vegt verongelukt

rohdaman bertus van der vegt verongelukt

Rohdaman Bertus van der Vegt is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden bij een verkeersongeval op kruispunt Bos in Raalte. Van der Vegt (57) kwam in botsing met een vrachtwagen en belandde met zijn auto op de carpoolplaats. Hij overleed ter plekke. Zijn vrouw is zwaar gewond naar het ziekenhuis vervoerd maar verkeert volgens de politie niet in levensgevaar.

Van der Vegt was een Rohdaman in hart en nieren, niet voor niets erlelid van de club. Zo stond hij in de jaren 80 aan de wieg van de zaalvoetbaltak van Rohda Raalte, was jarenlang penningmeester van het hoofdbestuur en voorzitter van de Beheerscommissie van de kantine van de Rood Gelen. Ook richtte hij een vriendenclub van Rohda op.

Hij vervulde managementfuncties bij Pouw Automobielbedrijven en Lease Unlimited. In februari van dit jaar startte Van der Vegt een onderneming om voor bedrijven operationele werkzaamheden te begeleiden, voornamelijk op gebied van autoleasing.

De familie vraagt zo kort na het ongeval enige terughoudendheid te betrachten in het contact zoeken. Rohda Raalte heeft door het overlijden besloten alle wedstrijden van het aanstaand weekend af te gelasten.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.