rick wint de wedstrijd van de week

Rick is de winnaar van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week. Zijn voorspelling van de uitslag van de wedstrijd tussen VV Heino en Heerde was de enige goede van alle 86 inzendingen. Onze lieftallige assistente hoefde dus geen lootjes te trekken vandaag. De assistentie is volledig uit haar ritme nu, maar dat terzijde.

Heino vrat Heerde afgelopen zondag op. De bezoekers werden met de staart tussen de benen van Sportpark de Hoge Kampen naar huis gestuurd, want het klasseverschil tussen de nummer 1 en nummer 2 van de competitie bleek maar liefst vier doelpunten. Heino werd de kampioen van de Derde Klasse B en speelt volgend jaar een niveautje hoger.

Woensdag om 12.00 uur is er weer een gloednieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week. Tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.