rick engelkes en angela schijf in hoftheater

Rick Engelkes staat op vrijdag 22 april om 20.15 uur op het podium van het Hoftheater in Raalte. Met de toneelvoorstelling Blind Vertrouwen laat hij samen met Angela Schrijf een relatiethriller zien. De voorstelling is al uitverkocht.

Het leven van Harrie en Sacha is niet geworden wat ze hadden gehoopt. Hun dochtertje Amber is twee jaar geleden omgekomen bij een verkeersongeluk. De dader is nooit gevonden. Na het ongeluk concentreert Harry zich volledig op zijn werk en is hij vaak op pad. Deze moeilijke periode wordt afgesloten met een groot verjaardagsfeest, waarna ze een nieuw begin maken. Maar nadat de laatste verjaardagsgast is vertrokken doen ze een ontdekking die hun relatie onder grote druk zet. De vragen rond het ongeluk kunnen niet onbeantwoord blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.