rial intrek wint de wedstrijd van de week

Rial Intrek heeft de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week gewonnen. Samen met drie anderen voorspelde ze de uitslag goed, maar bij loting (door onze lieftallige blonde assistente, die het overigens heel leuk vindt om lootjes te trekken) kwam Rial als meest gelukkige uit de bus. Samen met Chris, Koerkamp en Thea voorspelde Rial Intrek de 2-2 tussen Koninklijke UD en Wijhe.

Wijhe leek in de 93ste minuut de overwinning op ‘Duitse’ wijze naar zich toe te trekken, maar in de 98ste minuut kregen de Deventenaren nog een penalty toegekend door de scheidsrechter. Daar wist Koninklijke UD wel raad mee en kwam acht minuten na het verstrijken van de officiële speeltijd alsnog op gelijke hoogte.

Veel consequenties voor de ranglijst heeft het gelijkspel niet. Koninklijke UD blijft op de voorlaatste plaats van de ranglijst staan, Wijhe heeft zich op de zevende positie van de ranglijst gevestigd. Voor Wijhe lijkt er niet veel meer op het spel te staan tijdens de laatste drie duels van het seizoen.

Woensdag om 12.00 uur hebben we weer een kersverse Intersport Schutte Wedstrijd van de Week voor je.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.