rgv kwiek houdt onderlinge wedstrijden

RGV Kwiek houdt zondag 17 april weer onderlinge wedstrijden turnen in sporthal Tijenraan. Zowel de sporthal als de spelzaal staan deze dag volledig in het teken van turnen. Ongeveer 150 leden van de gymnastiekvereniging zullen van 9.00 tot 16.00 uur hun kunsten vertonen.

De gym- en turnwedstrijden zijn verdeeld over de hele dag en de wedstrijden worden afgewerkt op vier toestellen, namelijk balk, brug, sprong en vloer. Bij Rhönradturnen wordt het onderdeel sumchroonturnen uitgevoerd. Dat wil zeggen dat er twee aan twee oefeningen worden gedaan in het rad.

Tijdens de acrogy doen de leden vloeroefeningen. Ook wordt er op deze zondag gedanst. De afdleing jazz heeft de leden zelf een dans laten verzinnen. Iedereen is deze zondag welkom in de sporthal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.