reiminken paalman doen catering topchef

Catering- en Partyservice Reimink & Paalman uit Lemelerveld heeft maandag tijdens de opnames van het RTL-programma Topchef 2011 de lunch en het diner verzorgd voor Robert Kranenborg en Julius Jaspers en hun topchefs.

De opnames vonden plaats in Zwolle, in de keuken van de Librije. Het domein van Jonnie Boer. “Een beloning op ons werk van de laatste jaren,” zegt Marco Paalman die samen met Raymond de Haan eigenaar is van Catering- en Partyservice Reimink & Paalman. “We werden vorige week donderdag benaderd door RTL Nederland,” vervolgt Raymond, “Of we een lunch en diner wilden verzorgen voor Topchef met Kranenborg en Jaspers als strenge leermeesters. Zoiets maak je natuurlijk niet elke dag mee toch? Dus hebben we die kans met beide handen aangegrepen!”

“Of we zenuwachtig waren? Nee we vinden namelijk dat voor wie je ook kookt, je moet altijd een topproduct leveren.”

Binnenkort kunnen mensen uit de omgeving een kijkje nemen in de keuken van Reimink & Paalman. “We zijn nog druk bezig met een uitbreiding. We zijn de laatste jaren zo gegroeid dat het noodzakelijk werd om uit te breiden.”

De open dag wordt naar verwachting in juni of juli gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.