rauwe kunst bij pedro pico pop

Doordat RAUW! onderdeel uitmaakt van Pedro Pico Pop kun je tussen de bandjes door, onder het genot van een drankje, je laten prikkelen door gekke installaties, licht- en videoprojecties en bizarre live art. Daarnaast zijn de kunstenaars van het RAUW! Project geselecteerd op het werk dat ze maken.

Onder de kunstenaars binnen het project bevindt zich het duo van studio Roest, Ronald Jonkman en Ester van Kempen. Zij zullen met rauwe materialen een constructie gaan bouwen waar onder andere stukken uit de nieuwe Roestcollectie en spetterende sexy schilderijen in verwerkt worden. Een ander duo is Maudy en Camilla van Volt, bekend van het televisieprogramma Hollands Best Fashion Designer. Daar wisten ze het met hun eigen collectie tot de finale van het programma te schoppen. Binnen RAUW! zorgen zij voor gekte en dynamiek.

Eén van de kunstacademiestudenten die aan RAUW! meewerkt is Tabitha Mann, zij heeft bij de sloop allerlei materiaal verzameld waarmee ze een rauwe monsterbende gaat bouwen. Docent in opleiding, Joyce Heuven, heeft een graffitiproject opgezet waarin ze 25 leerlingen van het Carmel College de techniek van sjabloon graffiti heeft geleerd. Hiermee zullen ze de oude fabriekshal omtoveren tot een graffitiparadijs. Verder zal er aanstaande zaterdag een gekke bar van Filip Jonker, vinylkunst van Henk Zielman en licht- en videokunst van Seppe Ovink en Jasper van der Burgh, die zich ook wel James Lost noemen, te zien zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.