Home / archiefcentraal / raceweekend start met talentcup klasse

raceweekend start met talentcup klasse

Het raceweekend begint op zaterdag 2 april met de eerste kwalificatie van de TalentCup klasse. Komend weekend staat de eerste race op het programma in het ONK Dutch Superbikes voor het Veldkamp racingteam Hageveld uit Luttenberg, met Jarco Grotenhuis aan de start.

De startvelden voor deze eerste race van het seizoen zijn traditiegetrouw goed gevuld, want veel rijders uit het buitenland kiezen voor deelname aan deze race. Vooral voor de FIM Cup Superstock 1000 en de EK Superstock 600 rijders is dit een prima extra training, aangezien ze twee weken later voor het eerst in actie zullen komen bij het WK Superbike in Assen.

Het Dutch Superbike veld kent zo’n 54 inschrijvingen, terwijl er voor het Dutch Supersport 69 rijders zijn aangemeld. Naast deze populaire klasse zullen ook de Supersport, 125cc, de Classics, de Supermono, de zijspannen en de TalentCup rijders in actie zien komen.

De eerste kwalificatie van de TalentCup klasse van zaterdag begint om 10.00 uur. Volgens de planning zitten om 18.00 uur alle kwalificaties er op. Op de racedag vinden na de pitwalk van 11.00 tot 12.15 uur, warm-up sessies plaats, waarna om 12.35 uur de eerste race van start gaat.

Lees ook

Werken van Theo Kurpershoek in Het Nijenhuis

ZWOLLE – Tot en met 6 februari is in Kasteel het Nijenhuis bij Heino een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.