raalte krijgt een koninginnenacht

De horeca in Raalte mag in de nacht van 29 op 30 april tot 03.00 uur open blijven, De Leeren Lampe mag zelfs door tot 04.00 uur. Raalte krijgt dus een heuse Queens Night. Het programma van de Leeren Lampe staat al vast, in de discotheek komt de Tsjechische formatie Queenmania optreden. “De beste Queen-coverband die er is,” aldus Joop van den Enk.

De Tsjechische formatie is momenteel op tour en doet op Koninginnenacht Raalte aan. De band verzorgt twee optredens van drie kwartier. Inmiddels zijn de kaarten voor de nacht te koop bij Lederwaren Schulten Raalte, Primera Schippers Wijhe, Smulbaai Heino, De Leeren Lampe en online via staging2.deleerenlampe.nl

De Leeren Lampe gaat overigens pas om 24.00 uur open voor het ‘oudere’ publiek, van 20.00 tot 24.00 uur is de Teenage Party, waar DJ Alfons Holterman en zijn team weer voor een jeugdig goed feest zorgen. Vanaf 24.00 kunnen de oudere bezoekers in de Lampe terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.