Home / archiefcentraal / queensdayshirt oppimpen bij shoeby fashion

queensdayshirt oppimpen bij shoeby fashion

Alle meiden kunnen zich bij kledingwinkel Shoeby Fashion in Raalte aanmelden en een gratis queensday T-shirt reserveren. Het T-shirt kan op woensdag 27 april vanaf 13.00 uur opgepimpt worden bij Shoeby Fashion. Naast het T-shirt liggen woensdag ook allerlei leuke versiersels klaar om het T-shirt op te flitsen.

Shoeby Fashion Raalte is open op Koninginnedag. Speciaal voor alle kids heeft Shoeby daarom ook een aantrekkelijke kortingsactie. Namelijk het tweede artikel voor de helft van de prijs op woensdag 27 april en op zaterdag 30 april. De actie geldt op de hele kidscollectie.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.