queensdayshirt oppimpen bij shoeby fashion

Alle meiden kunnen zich bij kledingwinkel Shoeby Fashion in Raalte aanmelden en een gratis queensday T-shirt reserveren. Het T-shirt kan op woensdag 27 april vanaf 13.00 uur opgepimpt worden bij Shoeby Fashion. Naast het T-shirt liggen woensdag ook allerlei leuke versiersels klaar om het T-shirt op te flitsen.

Shoeby Fashion Raalte is open op Koninginnedag. Speciaal voor alle kids heeft Shoeby daarom ook een aantrekkelijke kortingsactie. Namelijk het tweede artikel voor de helft van de prijs op woensdag 27 april en op zaterdag 30 april. De actie geldt op de hele kidscollectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.