programma ribs en blues 2011 is compleet

Het programma voor Ribs & Blues 2011 op Eerste en Tweede Pinksterdag is rond. Het Brits-Nederlandse swingende muziekgezelschap Laura Vane & The Vipertones sluit de eerste dag af. Daarnaast zijn ook de Nederlandse bands Woody & Paul, The Rhytm Chiefs en Liptease & The Backstreet Crackbangers vastgelegd.

Al eerder bevestigd voor het gratis festival waren Henrik Freischlader (D) en zes bands uit het Verenigd Koninkrijk; John Mayall, Aynsley Lister, Sonny Landreth, Hokie Joint, 24Pesos en Todd Sharpville. Uit de VS komen Ben Prestage en Jason & The Scorchers en uit België Ganashake.

De Nederlandse eer wordt hooggehouden door De Dijk, Juke Joints, het jonge talent Stefan Schill, Ralph de Jong & Crazy Hearts en Tommy Ebben & the Small Town Villains.

Uit Overijssel zelf komen de Cuban Heels (Twente) en uit Zwolle de Veldman Brothers die zondagmiddag 12 juni het festival op het opnieuw vergrote festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte zullen openen. In totaal treden er met Pinksteren 21 bands op twee podia op tijdens het grootste, gratis festival voor blues, bluesrock en Americana van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.