Home / archiefcentraal / programma mini alpe dhuzes is bekend

programma mini alpe dhuzes is bekend

Het programma van de mini Alpe d’HuZes, dat op donderdag 21 april gehouden wordt bij openbare basisschool De Sprinkplank, is rond. Zo komt Maarten Peters langs om het Alpe d’HuZes lied ten gehore te brengen, daarnaast zal hij ook CD’s signeren voor wie dat wil. Maarten heeft bij de Frank Boeijen Groep gespeelt en gezongen en daarnaast heeft hij verschillende teksten geschreven voor onder andere Rob de Nijs en Willeke Alberti.

De kinderen van de Sprinkplank dragen ieder op hun eigen manier een steentje bij. Als laatste heeft de organisatie de hand weten te leggen op de Alpe d’HuZes truck/trailercombinatie, die als decor gaat dienen voor de foto’s die gemaakt worden van alle leerlingen. Het hele gebeuren heeft als doel om in beweging te komen tegen kanker, maar ook om deze beweging bij te houden. Alle opbrengsten van de dag gaat naar KWF Kankerbestrijding. Het programma duurt van 13.00 tot 19.00 uur.

Lees ook

Veel interesse voor stuk over dementie van Ut Raakt

HEINO – De belangstelling voor een nieuwe serie opvoeringen van het stuk over dementie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.