praktisch verkeersexamen met edwin ophof

Ongeveer vierhonderd kinderen van groep zeven van de basisscholen uit de gemeente Raalte hebben vrijdag meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. De leerlingen van de basisscholen in Heino hebben donderdag al examen gedaan. Bekende Raaltenaar en sportman Edwin Ophof heeft de route als eerste gefietst. Nadat hij de route foutloos heeft verreden ontving hij een diploma uit handen van wethouder Haarman.

Voor het examen hebben de scholieren een route van twee kilometer gefietst vanaf het sportpark van SV Raalte. De kruising Westdorplaan Bentinckstraat, bij het oude postkantoor, was voor de meeste leerlingen een moeilijk punt Zij moesten daar tegelijk stoppen en voorrang verlenen in verband met een stopbord.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.