politie zoekt getuigen dodelijk ongeval

De politie is op zoek naar meer getuigen van het dodelijk ongeval dat in de nacht van donderdag op vrijdag gebeurde op kruispunt Bos bij Raalte. In het bijzonder zoekt de politie contact met twee jongens in een auto en een fietser die het ongeval hebben zien gebeuren.

De jongens in de auto reden vermoedelijk achter de vrachtwagen. Na het ongeval zijn ze bij de bushalte vlak na de kruising even gestopt. Daarnaast is de politie op zoek naar een fietser die vanaf de Burgemeester Zuidwijklaan aan de linkerkant de kruising overstak en mogelijk iets gezien heeft wat van belang kan zijn voor het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

De politie verzoekt deze getuigen zich te melden via 0900-8844. Getuigen die zich inmiddels al gemeld hebben, hoeven zich niet nogmaals te melden. Personen die nog niet gesproken hebben met de politie – maar wel relevante informatie hebben over de aanrijding – wordt gevraagd zich ook te melden via bovengenoemd telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.