Home / archiefcentraal / plataan snuffelmarkt in heino

plataan snuffelmarkt in heino

De Plataan Snuffelmarkt in Heino vindt plaats op zaterdag 18 juni. Voor de 26e keer zullen tal van goederen te koop worden aangeboden. Denk hierbij aan onder andere boeken, speelgoed, kleding, fietsen en planten. Daarnaast worden er ook vers gebakken oliebollen verkocht.

Wie belangstelling heeft om op de markt te staan kan zich aanmelden bij plataanheino@hotmail.com of na 18.00 uur via 0572-391875. Voor kinderen tot en met twaalf jaar worden er gratis plekken beschikbaar gesteld, mits zij met hun eigen spullen komen. De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.