Home / archiefcentraal / perkplantjes festival bij gamma raalte

perkplantjes festival bij gamma raalte

De Gamma Raalte presenteert zaterdag 23 april het ‘Perkplantjes Festival’. Dat betekent een buitenverkoop van 1-jarig perkgoed, potgrond, tuinaarde en diverse planten. “Alles voor de tuin”, vat Hennie Kodden, assistent bouwmarktmanager van de Gamma in Raalte het aanbod samen.

Maar dat is nog niet alles. De bezoekers kunnen ook kijken naar demonstraties van Karcher hogedrukreinigers en Black& Decker tuinmachines. Daarnaast worden ze getrakteerd op gratis wafels. Overigens is de verkoop van de perkplantjes al begonnen.

Het Perkplantjes Festival is een voortzetting van de speciale tuindagen die vroeger elk voorjaar bij de voormalige Karwei in Raalte gehouden werden. “De publieke belangstelling daarvoor was altijd erg groot”, vertelt Hennie. “Het was vaak zo druk dat we verkeersregelaars in moesten zetten. Dat hoeft hier bij de Gamma niet, hier hebben we immers alle ruimte. Normaal gesproken heb je bij een bouwmarkt tien tot twaalf volle plantenkarren staan, maar tijdens het Perkplantjes Festival zijn het er bijna zeventig. En afgaande op de ervaringen bij de Karwei, hebben we die hoeveelheid nodig ook.”

Het Perkplantjes Festival duurt van 9.00 tot 18.00 uur. De Gamma Raalte is ook op Tweede Paasdag geopend en wel van 9.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.