peggylee en cold river boys bij sixties alive

Er in Ruimzicht weer veel te genieten van muziek uit de sixties. Dit keer met de nadruk op de blues. De huisband van de maand is Cold River Boyz, een bluesband die voortgekomen is uit de Sixties Alive stal. Een special guest is er ook deze middag. De plaatselijke band Leggy Pee presenteert zich in volle sterkte op 10 april.

De Blues & Rockband Cold River Boyz is voortgekomen uit de formatie Crossroads 50#1 en speelt met een nieuwe zanger sinds november 2010. De band is de afgelopen maanden hevig in de weer geweest om hun setlist op poten te zetten om klaar te zijn voor hun vuurdoop in Olst. Ze spelen nummers in de traditie van de Blues & de Rock vanaf eind jaren ’60 tot nu toe van John Hiatt, Bob Dylan, Jimmy Hendrix en Lenny Kravitz, maar ook van The Stones, The Black Crows, ZZ Top en Fleetwood Mac.

De muzikanten van Leggy Pee zijn geen geboren Olsternaren. Uiteindelijk hebben ze elkaar in 2000 daar wel gevonden, maar vooral in de muziek. Het zijn ervaren ‘jongens’ die in veel bands hebben gespeeld en nog steeds verknocht zijn aan het samen musiceren. Natuurlijk staan er nummer van Peggy Lee op hun setlist, dat kan ook niet anders met hun naam. Daarnaast spelen ze nummers van J.J. Cale, Louis Armstrong, REM, Fleedwood Mac, Them.

Sixties Alive Olst is entree vrij en is van 15.00 tot 18.00 uur in Bar-Café Ruimzicht, Eikelhofweg 9, Boskamp – Olst. staging2.ruimzicht.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.