pe okx maakt film van 48000 fotos

Een lus van 126 kilometer gestolde tijd en een brok massieve schoonheid heeft de kunstenaar gevangen in beelden, door elke drie meter een foto te maken. Waar hij ’s avonds stopte, ging hij een maand later weer verder. Door weer en wind, van herfst tot zomer, was hij op zoek naar de beleving van tijd. Zijn tocht leverde ruim 48.000 foto’s op die gemonteerd werden tot een fascinerende film, begeleid met een spannende soundtrack die speciaal voor de film werd gecomponeerd.

De aanvang van de tentoonstelling is om 20.30 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en kunnen gereserveerd worden via info@kleinkoninkrijk.nl of via 0570-560670. Op de website van Pé Okx is meer informatie te vinden over dit project, staging2.peokx.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.