pastoorsmoat centrum koninginnedag haarle

Alle activiteiten rond het Oranjefeest in Haarle vinden plaats op of rondom sportpark de Pastoorsmoat. Om 9.30 uur wordt Koninginnedag geopend. Daarop volgt een spellencircuit voor kinderen tot en met groep 4 van de basisschool. Voor de kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 wordt een speciale vossenjacht gehouden. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur is de start van een fietstocht van een kleine dertig kilometer lang door de bossen en heuvels rondom Haarle. Om 13.30 uur is de aftrap van het vier tegen vier voetbaltoernooi voor iedereen van 12 jaar en ouder (dus ook voor volwassenen). Na het voetbaltoernooi wordt de dag gezellig afgesloten in de kantine van SV Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.