paasvuur haarle gaat gewoon door

In de hele regio zijn de paasvuren door droogte afgelast, maar in Haarle gaat zondagavond de paasbult gewoon in de fik. De gemeente Hellendoorn trekt namelijk de stookvergunningen niet in, ondanks de droogtecode oranje die sinds donderdag van kracht is. Wel vraagt gemeente Hellendoorn organisatoren van paasvuren per brief om extra alert te zijn.

“Gelet op de bekendheid en de controleerbaarheid van de vuren, zagen we geen reden om de paasvuren af te gelasten. De veiligheidsvoorschriften voor organisatoren waren al streng, we vragen alleen organisatoren om extra alert te zijn. Daarnaast vinden we dat het culturele belang ook mee moet wegen,” aldus een woordvoerder van de gemeente Hellendoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.