paasbult elshof wordt groot ooievaarsnest

Op de paasbult in Elshof staat een enorme ooievaar. Aan de Hogeweg staat een spandoek: “Shit, code oranje da’s niet best, maar daardoor heeft de ooievaar wel een mooi groot nest” luidt de tekst. Een goede grap van de buren, André Nijboer heeft er grote lol om. “Ik werd ’s morgens wakker en dacht: wat is dat nou?”

Ieder jaar houden de buren van de Hogeweg samen een paasvuur, maar dit jaar mocht hij door droogte niet in brand. Daar wist een paar buren wel raad mee, ze zetten een grote ooievaar op de bult en een groot spandoek aan de weg. “Mensen uit de buurt vroegen of mijn vrouw zwanger was,” lacht Nijboer. “Nou, nee hoor.”

Nijboer heeft al wel een idee waar het spandoek vandaan komt. “Ik denk dat de ‘goeie kaante’ van de Hogeweg erachter zit.” Met ‘goeie kaante’ verwijst hij naar de eeuwig voortdurende buurtstrijd die er heerst. Zelf woont Nijboer aan de ‘ultieme kaante’. “Nou ja, de goeie kaante… Het blijft de verkeerde kaante. Stelletje smiechten dat ze zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.