Home / archiefcentraal / open office demonstratie in bibliotheek raalte

open office demonstratie in bibliotheek raalte

Henk Bos geeft op donderdag 12 mei een presentatie over de gratis software Open Office. De presentatie wordt gegeven in de bibliotheek in Raalte, op de eerste verdieping. De volgende onderwerpen komen aan bod: wat zijn de redenen om Open Office te gebruiken? Hoe gaat het downloaden en installeren van het programma? Wat kun je met Open Office? Henk Bos geeft hierbij demonstraties en voorbeelden. Daarnaast schenkt hij aandacht aan updates.

Wie belangstelling heeft kan langskomen om 20.00 uur. De entree is gratis en de presentatie is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Wie Open Office op de laptop heeft staan wordt aangeraden de laptop mee te nemen.

Open Office is een opensourceproject met als doelstelling: de ontwikkeling van hét internationaal toonaangevende kantoorpakket, dat door de voornaamste besturingssystemen wordt ondersteund. Het wordt tegenwoordig algemeen gezien als belangrijkste alternatief voor marktleider Microsoft Office.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.