olst wijhe duurste gemeente van salland

De woonlasten zijn opgebouwd uit onroerendzaakbelasting, rioolheffing, afvalstoffenheffing en na eventuele aftrek van heffingskorting. Gemiddeld betaalt een eenpersoonshuishouden in Overijssel 621 euro. In Olst-Wijhe is dat 658 euro, in Raalte is dat 504 euro en Dalfsen is het goedkoopst: 487 euro. Voor meerpersoonshuishoudens geldt dezelfde rangorde. Olst-Wijhe is het duurst, met 763 euro. Raalte volgt met 596 euro, maar ook hier is Dalfsen het goedkoopst: 584 euro.

De cijfers zijn tot stand gekomen uit de COELO Atlas (Centrum voor Onderzoek van de Economie van de Lagere Overheden) van de Rijksuniversiteit Groningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.