oefenen met de ov chipkaart in olst wijhe

Sinds kort kan er in heel Nederland gereisd worden met de OV-chipkaart. De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen weet hoe je met een OV-chipkaart kunt reizen. Daarom is er op 6 april een gratis servicebijeenkomst in de gemeente Olst-Wijhe.

De servicebijeenkomst bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel wordt het gebruik van de OV-chipkaart stap voor stap uitgelegd met behulp van een presentatie en instructiefilmpjes. Na de pauze kunnen aanwezigen individueel vragen stellen, oefenen met de OV-chipkaart en folders met een aanvraagformulier meenemen. Er is OV-chipkaart apparatuur aanwezig zodat aanwezigen kunnen ervaren hoe je ‘saldo oplaadt’ of bijvoorbeeld ‘een product ophaalt’ zoals 1 jaar gratis 20% dalkorting. Deze korting is geldig in alle bussen in Oost Nederland en kan tot 1 mei 2011 gratis op de OV-chipkaart worden gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.