nieuwkomer old stars kampioen zaalvoetbal

Old Stars is hun debuutjaar kampioen geworden van de zaalvoetbalcompetitie op de dinsdagavond van Rohda Raalte. Dat betekend dat ze ook verzekerd zijn van deelname aan de Supercup. In de kampioenswedstrijd won de nog ongeslagen Old Stars met 6-2 van middenmoter KleinRaalte.nl. Alleen runner-up de Gouverneur wist de kampioen een punt af te snoepen. De meeste wedstrijden werden met een aantal doelpunten verschil gewonnen, maar laagvlieger KAWE werd met maar liefst 25-1 verslagen.

De beide kampioenen van de zaalvoetbalcompetitie treffen elkaar op maandag 2 mei in de halve finale van de beker. “We zijn de underdog, maar dat kan het beste in ons team naar boven halen”, zegt middenvelder Horenberg. “Uiteraard wordt het lastig om van DCO ter Haar te winnen. Ze beschikken over een aantal technische selectievoetballers en hebben geen puntverlies geleden in de zwaarder geachte maandagcompetitie. Het is een mooie uitdaging, maar we zijn zeker niet kansloos.”

Dankzij de titel mag Old Stars meedoen aan de Supercup op maandag 16 mei. De Supercup is door Rohda Raalte in het leven geroepen als algeheel kampioenschap voor de recreatieve zaalvoetballers. Jaarlijks strijden de bekerwinnaar, de twee kampioenen en de winnaar van de play-offs om de cup.

Doordat er een aantal spelers van Old Stars volgend seizoen op dinsdag op het veld gaan trainen, is er besloten om na de Supercup te stoppen. “We zijn wel gevraagd voor de maandagcompetitie, maar dat betekend drie achtereenvolgende activiteiten en dat trekken onze lichamen niet meer. We heten niet voor niks Old Stars”, lacht aanvaller Hekkink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.