nieuwe suzuki kizashi bij nijboer lemelerveld

De Suzuki Kizashi is afgelopen week geïntroduceerd bij Suzuki dealer Harry Nijboer in Lemelerveld. De auto is verkrijgbaar vanaf 33.301 euro.

De motorisering bestaat uit een 2.4 benzinemotor. De uitstoot van de handgeschakelde versie bedraagt 183 g/km. CO2 en is daarmee goed voor een groen C-label. Naar wens kan de Kizashi worden geleverd met een 6-traps CVT-automaat in combinatie met een geavanceerd i-AWD systeem.

De Kizashi wordt in ons land geleverd in één uitvoering; de Sport. Een greep uit de standaardvoorzieningen: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, xenon verlichting, elektrisch bediend schuif-/kanteldak, parkeersensoren voor en achter, ruitenwissers met regensensor, privacy glass, lederen bekleding, radio/CD/MP3 met vijf speakers (inclusief subwoofer), USB en Bluetooth, dual zone climate control, zeven airbags (inclusief knie-airbag), cruise control, tienvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met drie geheugenstanden, viervoudig elektrisch verstelbare passagiersstoel, schakelflippers aan het stuur (CVT), start/stop knop en stoelverwarming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.