nieuw theaterprogramma van het hoftheater

in het Hoftheater vindt op donderdag 28 april de Hofgenotenavond plaats. Tijdens deze avond voor genodigden wordt de nieuwe naam bekend gemaakt van de cultuurorganisatie waar het Hoftheater onder gaat vallen, maar ook het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2011/2012 wordt die avond gepresenteerd.

Het nieuwe seizoen staat bomvol met mooie, grappige, muzikale en indrukwekkende voorstellingen. Een tipje van de sluier: de mannen van Di-rect geven een theaterconcert met onder andere nummers van hun nieuwste cd, Bastian Ragas speelt in een toneelstuk gebaseerd op één van de bestsellers van Kluun en Javier Guzmann geeft een cabaretshow.

Naast ruim zestig voorstellingen zijn er in het nieuwe seizoen ook een aantal literaire avonden in het Leescafé. Daarnaast zijn verschillende verenigingen uit de omgeving te gast, zoals toneelvereniging Mensch en drumfanfare St. Caecilia.

De brochure met het nieuwe programma wordt in de tweede week van mei in Raalte en omstreken verspreid met de Koerier. Voor de mensen die toch al eerder het nieuwe programma willen bekijken, staat het programma vanaf 29 april op de website staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.