nieuw elan voor activiteitencommissie rov

Freddy is eigenaar van Tielbeek Mannenmode, Maikel Bosch (café Murphy’s) volgt René Hegeman op als vertegenwoordiger van de Raalter horeca en Henny Zomer zit in de commissie namens de Rabobank. Peter Walter zal Freddy nog een half jaar met raad en daad ondersteunen. “Hij heeft natuurlijk een enorm netwerk en weet overal de weg!”

De activiteitencommissie telt in totaal acht leden. Naast Freddy, Maikel, Henny en Peter gaat het om José Jorink (Bakkerij Jorink), Floor Flierman (Tamaris), Marscha Zetsema (VVV) en Ewald Diekman (Boertie Optiek). De activiteitencommissie tekent voor de organisatie van alle middenstandsactiviteiten in het centrum, de koopzondagen, de speciale acties en de zomerbraderie. Tijdens het gesprek in De Zwaan is het dan ook een komen en gaan van leden. Want de voorbereidingen voor de komende voorjaarsactie zijn in volle gang. In enkele dagen tijd moeten alle middenstanders in Raalte gevraagd worden om deel te nemen. ‘Ga jij daar langs, dan neem ik die andere straat’, dat werk. De actie begint dit jaar op 2 mei en zal haar finale beleven tijdens de zomerbraderie op 2 juli. Elke besteding van 10 euro is goed voor 1 lot. Deze kunnen door de klanten geactiveerd worden op de site staging2.winkeleninraalte.nl. Elke week trekt de activiteitencommissie enkele winnaars die allemaal een cadeaubon van 25 euro krijgen aangeboden. Deze bon kan gebruikt worden bij alle deelnemende winkels. Op 2 juli volgt de grote trekking. Het ROV scoorde vorig jaar veel publiciteit met de hoofdprijs, een auto, maar deze keer is gekozen voor meerdere kleinere prijzen om zo meer mensen de kans te bieden iets te winnen. Het prijzenpakket is nog niet definitief maar bevat onder andere een fiets, een reischeque en een scooter.

Verder meldt Freddy dat de Candlelight Evening in december niet langer zal plaatsvinden op een zaterdagavond, maar op een vrijdagavond. “De winkels mogen dan open blijven tot 22.00 uur. Dat biedt ons als ondernemers ook de mogelijkheid om wat meer omzet te halen. Maar we willen ook weer nieuw elan aan het gebeuren geven. Vorig jaar had de lampionnenoptocht maar veertig deelnemers terwijl we er in het verleden wel eens vierhonderd hebben gehad.”

Freddy is duidelijk over de doelstellingen van de activiteitencommissie. “Het is het onze taak om ervoor te zorgen dat er nog meer publiek in het Raalter centrum komt. Dat doen we met de organisatie van speciale dagen en acties. Natuurlijk, we zijn ondernemers, we kijken ook naar de omzet, maar eigenlijk is het niks anders dan Raalte promotie. Hoe meer publiek, hoe beter!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.