nationale opendagen van de klimsport

De Nationale Opendagen van de Klimsport wordt gehouden in het weekend van 16 en 17 april bij Klimcentrum Yosemite in Zwolle. De open dagen worden georganiseerd door de twintig grootste klimcentra, aangesloten bij de Branchevereniging Klimsport.

Tijdens de open dag zijn er introductielessen te volgen met een zeer aantrekkelijke korting. Daarnaast zijn er demonstraties van wedstrijdklimmers en is er volop informatie over de klimsport te vinden. Ook voor ervaren klimmers is er een leuke aanbieding.

Op staging2.nok2011.nl is alle informatie over dit weekend, prijzen en de programma’s van de deelnemende klimcentra te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.