Home / archiefcentraal / muzikale palmpasen optocht in boskamp

muzikale palmpasen optocht in boskamp

Aansluitend aan de kerkdienst ging afgelopen zondag om 11.00 uur de Palmpasen optocht van start vanaf het dorpsplein in Boskamp. De kinderen brachten allemaal kleurrijk versierde paasstokken mee. De Holstobloazers zorgden tijdens de optocht op verschillende punten voor gezellige muziek en de paashaas bracht het nodige vertier. De optocht trok door de straten van Boskamp en eindigde bij het basketbalveldje aan de Blomstraat. Daar genoten de ouders in de zon van een kopje koffie en de kinderen zochten eieren tussen de bomen.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.